counter

“Εγώ άντρας είδωλο; Καμία σχέση!”. Όσα λέει για τη δημοσιότητα, τον γιο του και το Master Chef 2

“Εγώ άντρας είδωλο; Καμία σχέση!”. Όσα λέει για τη δημοσιότητα, τον γιο του και το Master Chef 2
“Εγώ άντρας είδωλο; Καμία σχέση!”. Όσα λέει για τη δημοσιότητα, τον γιο του και το Master Chef 2

Σκαρμούτσος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Πρώτος καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην πρεμιέρα του “FTHIS TV” το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου, ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που μίλησε για όλους για όλα.

Αισθάνεται άντρας – είδωλο;

Ο γνωστός chef, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε πως εκείνος είναι πόθος αρκετών γυναικών στην Ελλάδα, απάντησε: “Άντρας – είδωλο εγώ; Καμία σχέση! Δεν λειτουργώ έτσι και ποτέ δεν λειτουργούσα έτσι. Δεν το βλέπω γενικώς, μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν τίθεται θέμα τώρα”. Για τους δύο γάμους που έχει κάνει πρόσθεσε: “Έχω κάνει καναδυό γάμους. Οι σχέσεις των ανθρώπων είσαι τόσο περίεργο πράγμα, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο λίγο ανισόρροπο, όπως ήμουν εγώ. Δεν ήμουν ο πιο… κεντραρισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες, αλλά και τις δυο φορές δεν ένιωσα πως ήμουν παντρεμένος. Ίσως δεν έπρεπε να γίνουν, δεν ξέρω… Είχε την πλάκα του, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει σε αυτές τις αρχές”, τονίζοντας παράλληλα πως έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του: “Ο γιος μου είναι 11 ετών και τον λένε Δημήτρη. Δεν μπορούσαμε να του βρούμε όνομα και λέμε “δεν τον λέμε Δημήτρη junior;”.

H οπτική του γωνία απέναντι στη ζωή

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τη ζωή με μια πολύ χαλαρή διάθεση. Τι τον οδήγησε σε αυτήν την πιο αισιόδοξη επιλογή; “Για πάρα πολλά χρόνια, όταν ξεκινούσα, ήταν η ζωή μου άστατη, είχα πολύ θυμό μέσα μου και πολλές δυνάμεις περίεργες. Μετά, κάποια στιγμή ηρέμησα και μετά τα 30 είδα τη ζωή τελείως διαφορετικά. Είπα πως πρέπει να αλλάξω τελείως και από τότε βλέπω τα πράγματα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν τα αντιμετωπίζω με πάρα πολύ χαλαρότητα. Συνήθως έτσι περνούν πιο εύκολα”, ενώ για την ξαφνική δημοσιότητα που επέφερε η συμμετοχή του στο “Master Chef” σχολίασε: “Εγώ πιστεύω ότι αν όλη αυτή αναγνωρισιμότητα, μου συνέβαινε όταν ήμουν 20 χρονών, θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Δεν παλεύεται και πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Όταν είσαι ένας άνθρωπος που ξεκινάει τη ζωή του, γιατί σου έρχονται τα πάντα πολύ εύκολα, οπότε εκεί παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Τώρα εγώ στα 42 μου ή στα 40 που ήμουν όταν πρωτοήρθε όλο αυτό, ήταν δύσκολο να πέσω σε αυτήν την παγίδα”.

Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια

Τέλος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν παρέλειψε να μιλήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον, για το οποίο δήλωσε: “Ισχύει πως ό,τι ξέρεις κι εσύ για τα τηλεοπτικά, ξέρω κι εγώ. Το σύστημα καταρρέει και σου λέω πως δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Όλα αυτά που γράφονται και λέγοντα, τα διαβάζω και μου τα λένε, αλλά δεν ισχύει τίποτα”, ενώ για τη φήμες που τον θέλουν αναλαμβάνει μια δική του εκπομπή στο Mega συμπλήρωσε: “Είχαμε μιλήσει, είχαμε πει κάποια πράγματα, αλλά ήταν πολύ αρχή. Δεν ξέρουμε καν αν θα παιχτεί το Master Chef 2 που είναι γυρισμένο. Δεν ξέρω, δεν έχουμε καμία πληροφόρηση”. Όσο για τις σχέσεις του με τις τρεις παρουσιάστριες του γνωστού μαγειρικού talent show, ανέφερε: "Λατρεύω τη Μαρία Μπεκατώρου. Με όλες, βέβαια, ταίριαξα εγώ, δεν είχα θέμα. Ακόμα και με την Ευγενία, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ταιριάξω, γιατί πήγα προκατειλημμένος, ταίριαξα πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, άσχετα με το τι λέγεται και τι ακούγεται. Βέβαια, για εμάς ήταν παιχνίδι. Δεν είχα ποτέ άγχος πως θα κάνω καριέρα στην τηλεόραση.  Μετά έφευγα και πήγαινα στην κανονική μου δουλειά, περισσότερο άγχος είχα για το βράδυ".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR