counter

Εγκλήματα: Έτσι είναι σήμερα ο Παύλος, ο αρραβωνιαστικός της Κορίνας

Εγκλήματα: Έτσι είναι σήμερα ο Παύλος, ο αρραβωνιαστικός της Κορίνας
Εγκλήματα: Έτσι είναι σήμερα ο Παύλος, ο αρραβωνιαστικός της Κορίνας

23 χρόνια έχουν περάσει από όταν προβλήθηκαν για πρώτη φορά τα "Εγκλήματα", μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ένας από τους χαρακτήρες που λατρεύτηκαν ήταν και η Κορίνα, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της, Παύλος

Εγκλήματα: Δείτε τον αρραβωνιαστικό της Κορίνας, σήμερα

Η  Μαρία Καβογιάννη, η οποία και είχε έντονη ερωτική ζωή δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια εξωτερικών γυρισμάτων για τα πρώτα επεισόδια της σειράς, πολλοί οδηγοί νόμιζαν ότι ήταν πραγματική ιερόδουλη. Ένα από τα δύσκολα γυρίσματα της σειράς ήταν η τελευταία σκηνή στο φινάλε του πρώτου κύκλου όπου οι πρωταγωνιστές πνίγονται στα ανοιχτά της Σύρου, μια σκηνή την οποία δυσκόλεψε πάρα πολύ τη Καβογιάννη αφού δε μπορούσε με τίποτα να βυθιστεί, με αποτέλεσμα οι δύτες να την ωθούν προς τα κάτω με βαρίδια! 

Διαβάστε επίσης: Μαρία η άσχημη: Έτσι είναι η "κακιά" Μαρκέλλα σήμερα, θα πάθεις πλάκα

Στη Σύρο η Κορίνα είχε πάει με τον Παύλο, κατά κόσμον Βασίλη Ευταξόπουλο, ο οποίος έκτοτε πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, χωρίς όμως να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια εξ αυτών. Ο ηθοποιός ωστόσο συνεχίζει τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός, τον εντόπισε σε δημόσια εμφάνισή του, μαζί με την Αναστασία Στυλιανίδη και η αλήθεια είναι, ότι μοιάζει ολόιδιος με τότε.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Παύλος, ο αρραβωνιαστικός της Κορίνας από τα Εγκλήματα:


Photo Credits: NDP

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR