counter

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών άφησε το Σάββατο ο τραγουδιστής της γνωστής αμερικάνικης Metalcore μπάντας, We Came Αs Romans, Kyle Pavone

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του, ήρθε στη δημοσιότητα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος στην προσωπική του σελίδας στο Instagram, στην οποία γράφει: «Σήμερα, με τον θάνατο του Kyle Pavone, η μουσική έχασε ένα ακόμα σημαντικό μέλος της. Η τραγική απώλεια του Kyle ήρθε πολύ νωρίς.

Είμαστε συντετριμμένοι με την απώλειά του. Θα μας λείψει το χαμόγελό του, η ειλικρίνειά του, το ενδιαφέρον του για τους άλλους αλλά και το σπάνιο μουσικό του ταλέντο. Η οικογένεια και το συγκρότημα θέλουν να ευχαριστήσουν τους fans και τη μουσική κοινότητα για την αγάπη και την υποστήριξή τους».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστή η αιτία του ξαφνικοί θανάτου του 28χρονου καλλιτέχνη. Όπως αναφέρει ωστόσο το TMZ, o ίδιος νοσηλευόταν από τις 19 Αυγούστου σε νοσοκομείου του Μίσιγκαν. Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή αιτία του θανάτου του Kyle Pavone, αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR