counter

"Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου

"Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου
"Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου

Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε τελικά ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ τα μηνύματα συμπαράστασης και θλίψης στην οικογένεια του ηθοποιού από τους διαδικτυακούς του φίλους, δεν έχουν σταματήσει στιγμή. 

Ο Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε το 1950 στη Λαμία, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Μπέλλου, ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική εργάστηκε σε διάφορες δουλειές. Με τη μετέπειτα σύζυγό του Λία Θερμογιάννη γνωρίστηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1973, ανήμερα του Πολυτεχνείου.

Τέσσερα χρόνια μετά οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν 2 παιδιά. Τον Βασίλη που γεννήθηκε το 1979 και την Ιουλιέττα, που ήρθε στη ζωή το 1988.

Στην καριέρα του συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος και η Ρένα Βλαχοπούλου. Τη δεκαετία του 1980 ήταν από τις χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες των βιντεοταινιών, ενώ στη συνέχεια καθιερώθηκε στη συνείδηση των τηλεθεατών μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή»

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 13.30 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR