counter

Η χήρα του Γιώργου Βασιλείου συγκλονίζει 50 μέρες μετά το θάνατό του: "Δυστυχώς λύγισα"

Η χήρα του Γιώργου Βασιλείου συγκλονίζει 50 μέρες μετά το θάνατό του: "Δυστυχώς λύγισα"
Η χήρα του Γιώργου Βασιλείου συγκλονίζει 50 μέρες μετά το θάνατό του: "Δυστυχώς λύγισα"

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Freddo” και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε η σύζυγος του εκλιπόντος Γιώργου Βασιλείου, Ευαγγελία Θερμογιάννη η οποία ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος της ζωής της, το -επί χρόνια- στήριγμά της, δεν είναι είναι πια κοντά της.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Βασιλείου: Συντετριμμένοι στην κηδεία του η σύζυγος και τα παιδιά του

Μόνη παρηγοριά, πια, η κυρία Ευαγγελία βρίσκει στα παιδιά της και το εγγονάκι της. "Δυστυχώς, λύγισα. Πονάω τόσο πολύ για τον άνθρωπό μου που αν δεν είχα τα παιδιά μου και το εγγόνι μας, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει και τι θα είχα κάνει. Με έχει πάρει από κάτω, παιδί μου. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι που η έννοια ευτυχία δεν χωρά σε λέξεις. Και όμως, μου τον πήρε ο Θεός. Πώς να έρθει για μένα ο νέος χρόνος, όταν έχει σταματήσει εκεί που σταμάτησε και η καρδούλα του Γιώργου μου;» είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια. 

Αναφορικά με ενδεχόμενες πικρίες που μπορεί να είχε με άλλους ανθρώπους η κυρία Ευαγγελία τονίζει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ένιωθε πικραμένος από ανθρώπους που τον είχαν ξεχάσει ξέχασαν ενώ μεγάλος του καημός ήταν ότι δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που ονειρευόταν.

"Είχε καημό που δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που είχε παίξει στη δραματική σχολή, όπως τον Βασιλιά Λήρ. Από την άλλη δεν είχε πικρία με τους συναδέλφους τους, απλώς λυπόταν κάποιους ανθρώπους για τη συμπεριφορά τους απέναντί του" τόνισε.

" Ο Γιώργος μου ήταν άρχοντας" ήταν τα λόγια της κυρίας Ευαγγελίας αναφερόμενη στον άνθρωπο που λάτρεψε και που της χάρισε μια ευτυχισμένη ζωή και έναν ευτυχισμένο γάμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR