counter

Εφιάλτης στην Κουζίνα! Αναστασία Κατηφόρη: “Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω…”

Εφιάλτης στην Κουζίνα! Αναστασία Κατηφόρη: “Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω…”
Εφιάλτης στην Κουζίνα! Αναστασία Κατηφόρη: “Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω…”

Η Αναστασία Κατηφόρη έγινε γνωστή μετά τον θάνατο της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, καθώς την άφησε γενική κληρονόμο της. 

Πριν μερικές εβδομάδες είδαμε μάλιστα την Αναστασία και στην εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα», όπου ζήτησε τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι για το μαγαζί της.

Το πρωί της Δευτέρας η Αναστασία Κατηφόρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αναφέρθηκε στον “Εφιάλτη στην κουζίνα”.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Αναστασία Κατηφόρη: Αποκαλύπτει αν πήρε την κληρονομιά που της άφησε η Νανά Καραγιάννη

«Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Έρχεται ένας άλλος Έκτορας και μας λέει πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Οι άνθρωποι που με ξέρουν δεν το πίστευαν. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα», είπε η Αναστασία Κατηφόρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR