counter

Έβελυν Καζαντζόγλου: "Αυτές οι εικόνες είναι συνήθως και οι πιο viral"

Έβελυν Καζαντζόγλου: "Αυτές οι εικόνες είναι συνήθως και οι πιο viral"
Έβελυν Καζαντζόγλου: "Αυτές οι εικόνες είναι συνήθως και οι πιο viral"

Η Έβελυν Καζαντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή. Η γνωστή Influencer μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα social media και το ενδεχόμενο μεταπήδησης στην τηλεόραση.

«Είμαι ξεκάθαρα content creator. Ζω και αναπνέω στην ιδέα του να μου έρθει ένα project, ώστε να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό, κάτι ευχάριστο στο μάτι. Και να μην υπάρχει συγκεκριμένο project, θα πάω μόνη μου με έναν αγαπημένο μου φωτογράφο σε ένα μαγικό μέρος και θα φωτογραφίσουμε κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτές οι εικόνες είναι συνήθως και οι πιο viral», δήλωσε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Στην πολυετή καριέρα σου έχεις ξεχωρίσει στον κόσμο του μόντελινγκ, της τηλεόρασης αλλά και του ραδιοφώνου σε Ελλάδα και Κύπρο. Θα γίνει κάποιο comeback στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση;

Διαβάστε επίσης: Eβελυν Kαζαντζόγλου: Αποκάλυψε την θεραπεία που κάνει στο πρόσωπό της για ενυδάτωση και λάμψη

Βρίσκομαι σε τόσο ωραία φάση στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή, μετά από τόσο κόπο και πολλές θυσίες και επενδύσεις, που δεν θα το ταρακουνούσα αυτό εύκολα για να προσθέσω κάτι που θα μου έτρωγε χρόνο σε καθημερινή βάση ή θα με κρατούσε ακίνητη σε μία χώρα. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είμαι φοβερά ανήσυχη, πάντα μα πάντα ακούω όλες τις προτάσεις με προσοχή και είμαι ανοιχτή σε ιδέες.

Εμείς μέσω των social media χαζεύουμε μια εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που δείχνει σύγχρονη, δυναμική, ανθρώπινη, ρετρό αλλά και εύθραυστη. Πώς νιώθει όμως η Έβελυν όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη;

Συνήθως βιάζεται η Έβελυν στον καθρέφτη. Δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά το πρωί πριν φύγει από το σπίτι. Στην καθημερινότητά μου δεν έχω καμία σχέση με όσα βλέπετε στα social. Αν μπορούσα να φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, θα το έκανα… αλλά!

Όταν είμαι στον καθρέφτη και ετοιμάζομαι για μια δουλειά, διαβάζω κάθε λεπτομέρεια των μαλλιών, του μακιγιάζ, των ρούχων μου, δουλεύω και βρίσκω κάθε πόζα και οραματίζομαι την εικόνα πριν ακόμα σταθώ μπροστά στον φακό.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR