counter

Εβελίνα Παπούλια: “Χωρίσαμε με τον Γιώργο Λιάντο και στο μήνα επάνω τα είχε φτιάξει με μία κοπέλα”

 Εβελίνα Παπούλια: “Χωρίσαμε με τον Γιώργο Λιάντο και στο μήνα επάνω τα είχε φτιάξει με μία κοπέλα”
Εβελίνα Παπούλια: “Χωρίσαμε με τον Γιώργο Λιάντο και στο μήνα επάνω τα είχε φτιάξει με μία κοπέλα”

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης 22/12 στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο, με τον οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, περιγράφοντας κάποια περιστατικά που αποδεικνύουν την φιλική σχέση που διατηρούν.  

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι. Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία» είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε επίσης - Εβελίνα Παπούλια: Η κόρη της, η συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

«Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση» πρόσθεσε η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR