counter

Eagles of Death Metal: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

Eagles of Death Metal: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι
Eagles of Death Metal: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

Από την Χριστίνα Μόνη

Ο ευρύτερος κόσμος τους γνώρισε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Οι «Eagles of Death Metal» είναι το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια το οποίο έδινε συναυλία στο θέατρο Bataclan όπου και έχασαν την ζωή τους τα περισσότερα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος μίλησαν στο «Vice» και περιέγραψαν λεπτομερώς τις συγκλονιστικές στιγμές της οποίες βίωσαν το βράδυ της επίθεση στο θέατρο Bataclan στο Παρίσι .Οι ίδιοι όπως είναι φυσικό δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν ακόμη από το σοκ και προσπαθούν να ζήσουν με τις θλιβερές αναμνήσεις τους.

«Θέλω να είμαστε το πρώτο συγκρότημα που θα παίξει στο Bataclan όταν λειτουργήσει ξανά, επειδή ήμουν εκεί όταν σίγησε για λίγο. Οι φίλοι μας ήρθαν για να δουν rock and roll και πέθαναν. Θέλω να πάω πίσω και να ζήσω» δήλωσε ο τραγουδιστής Jesse Hughes.

Οι στιγμές που περιγράφουν είναι φρικιαστικές καθώς όπως λένε οι τζιχαντιστές  σκότωσαν πολλά άτομα μέσα στο καμαρίνι τους οι οποίοι κατέφυγαν εκεί για να κρυφτούν. «Ήξερα πως δεν υπήρχε έξοδος από εκεί κι έπρεπε πολύ γρήγορα να αποφασίσω: Να διασχίσω τη σκηνή όπου έπεφταν οι πυροβολισμοί ή να κρυφτώ πιο πίσω. Τελικά προχώρησα με το πλήθος στο κλειστό δωμάτιο. Αμέσως ο κόσμος άρχισε να βάζει καρέκλες πίσω από την πόρτα για να μην μπορεί να ανοίξει. Κάποιος άρπαξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας που βρέθηκε εκεί, ήταν το μόνο μας όπλο. Πολύς κόσμος ήταν ήδη τραυματισμένος κι αιμορραγούσε. Ακούγαμε συνεχώς πυροβολισμούς, σχεδόν για ένα τέταρτο» αναφέρει ο μπασίστας του συγκροτήματος Mat Majekins. 

Δείτε την συνέντευξη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR