counter

Ε όχι και ποια είναι αυτή! Την γνωρίζετε, αλλά δεν την αναγνωρίζετε γιατί έτσι ήταν... πριν τις πλαστικές

Ε όχι και ποια είναι αυτή! Την γνωρίζετε, αλλά δεν την αναγνωρίζετε γιατί έτσι ήταν... πριν τις πλαστικές
Ε όχι και ποια είναι αυτή! Την γνωρίζετε, αλλά δεν την αναγνωρίζετε γιατί έτσι ήταν... πριν τις πλαστικές

Όχι δεν πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές κοπέλες, αλλά για τη μία και μοναδική Kim Kardashian. H Kim Kardashian εκτός από τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της, εγκαταλείποντας το μελαχρινό για ένα εντυπωσιακό ξανθό, απ ότι φαίνεται έχει αλλάξει πολύ με τη πάροδο του χρόνου.

Η φωτογραφία που την απεικονίζει μελαχρινή έχει τραβηχτεί τον Ιούνιο του 2006, 7 χρόνια πριν δηλαδή. Από το 2006 μέχρι σήμερα βλέπουμε ότι το πρόσωπο της και συγκεκριμένα η μύτη της έχει αλλάξει πολύ! Έχει γίνει αισθητά μικρότερη και ανασηκώνεται σχετικά. Δεν βλέπουμε όμως πως αυτό μπορεί να έγινε χωρίς την επέμβαση κάποιου πλαστικού χειρουργού… Ωστόσο η διάσημη celebrity χτυπιέται ότι δεν έχει προβεί σε καμία πλαστική επέμβαση. Με το ζόρι παραδέχτηκε ότι κάνει bottox.  

Την ίδια γραμμή πλεύσης ακολουθεί και η μητέρα της Kris Jenner καθώς ούτε αυτή παραδέχεται ότι έχει πειράξει οτιδήποτε στο πρόσωπο της… τουλάχιστον δήλωσε ότι έχει κάνει lifting. Λέτε οι Kardashians να έχουν κανένα γονίδιο στην οικογένεια και όσο περνάνε τα χρόνια να μικραίνει η μύτη τους… σε αντίθεση με τους υπολοίπους ανθρώπους τον οποίων με τα χρόνια μεγαλώνουν η μύτη και τα αυτιά;  Δεν βλέπουμε άλλη λογική εξήγηση για αυτές τις αλλαγές στο πρόσωπο τους.

Η Kim Kardashian παρευρεύθηκε σε gala το βράδυ της Τετάρτης μαζί με τον Kanye West. Για την εμφάνιση της επέλεξε μουσταρδί εντυπωσιακό παλτό και από μέσα ασορτί μεταξωτό midi φόρεμα και χρυσά πέδιλα. Ο Kanye West φόρεσε μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Τα γυρισμένα μανίκια του άφηναν να φανεί ένα από τα πολλά tattoo που κοσμούν τα χέρια του τραγουδιστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR