counter

Δώρα Χρυσικού: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγησή της! "Ήμουν φαλακρή χωρίς μαλλιά και…"

Δώρα Χρυσικού: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγησή της! "Ήμουν φαλακρή χωρίς μαλλιά και…"
Δώρα Χρυσικού: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγησή της! "Ήμουν φαλακρή χωρίς μαλλιά και…"

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/3 καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ήταν η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός, που και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Γη της Ελιάς» μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, στην προσωπική της ζωή αλλά και στην ηλικία της.

Όσα είπε η Δώρα Χρυσικού στην Ελένη Μενεγάκη

«Είμαι πολύ καλά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, είμαι γερή, είμαι υγιής, όταν έχεις υγείας μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν μας χτυπήσει κάτι την πόρτα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Σχετικά με την ηλικία της ηθοποιός τόνισε: «Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα 46 και παράλληλα λέω ότι κλείνω και τα 2, γιατί το ένα είναι η ηλικία μου η βιολογική και τα 2 είναι από την ημέρα που έκανα την επέμβαση και ξεπέρασα τον καρκίνο».

Παράλληλα, η Δώρα Χρυσικού εξομολογήθηκε: «Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλές γυναίκες, το οποίο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό, που μου είπαν ότι “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και με το που έμαθε ο άντρας μου ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”».

Δείτε επίσης - Η Γη της Ελιάς: Έξαλλη η Μυρτάλη χαστουκίζει την Ευτυχία (trailer)

«Οπότε εγώ, το λέω και είναι πολύ συγκινητικό, που είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”.Το άγχος αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, μαθαίνει να ζεις με αυτό. Έχεις τον φόβο, αλλά μετά από ένα σημείο το κοντρολάρεις» εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.

Τέλος η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega ανέφερε: «Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR