counter

Δώρα Τσαμπάζη: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή της ανήμερα της "Γιορτής του Πατέρα"

Δώρα Τσαμπάζη: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή της ανήμερα της "Γιορτής του Πατέρα"
Δώρα Τσαμπάζη: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή της ανήμερα της "Γιορτής του Πατέρα"

Με αφορμή την «Γιορτή του Πατέρα», που τιμάται σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου, η Δώρα Τσαμπάζη προέβη σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, που είναι επίσης υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αγκαλιά με τα δύο παιδιά τους.

Η ίδια συνόδευσε τη λεζάντα με το παρακάτω μήνυμα: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για τον "καλύτερο" μπαμπά του κόσμου. Δεν είναι μέρα για να βγουν τα μπαμπαδόμετρα. Σήμερα είναι μια γιορτή για όλους τους μπαμπάδες που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης: Starfan.gr: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη Γιoρτή του Πατέρα

Για αυτούς που λείπουν πολλές ώρες ή μέρες από το σπίτι για να εργαστούν. Σε αυτούς που λείπουν και θα λείπουν για πάντα γιατί οι μάχες που έδωσαν ήταν άνισες, αλλά πάλεψαν για μια ημέρα παραπάνω, για μια ώρα παραπάνω. Στους μπαμπάδες που πήραν στους ώμους τους όλα τα προβλήματα, που πέρασαν σύνορα, ποτάμια για ένα καλύτερο αύριο, που πνίγηκαν σε μια θάλασσα για μια ελπίδα. Γιατί πατέρας σημαίνει να αγωνίζεσαι ακόμη και αν όλα γύρω σου πρόκειται να γκρεμιστούν και μαζί τους και εσύ...».

Θυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών στις 14 Οκτωβρίου 2022, νικημένος από τον καρκίνο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR