counter

Drake: Διέρρευσε ακατάλληλο βίντεό του! Τι απαντά ο ράπερ; (Photo)

Drake: Διέρρευσε ακατάλληλο βίντεό του! Τι απαντά ο ράπερ; (Photo)
Drake: Διέρρευσε ακατάλληλο βίντεό του! Τι απαντά ο ράπερ; (Photo)

Ένα ακατάλληλο βίντεο που φέρεται να δείχνει τον ράπερ Drake, κατά τη διάρκεια σeξουαλικής πράξης, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο  X/Twitter. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω υλικό ήρθε μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση των ακατάλληλων deepfake φωτογραφιών της Taylor Swift στην ίδια πλατφόρμα.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο άντρας στο βίντεο είναι όντως ο Drake, καθώς ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημόσια το βίντεο, ο Adin Ross, ένας streamer, ισχυρίστηκε ότι ο Drake του απάντησε σε μήνυμα σχετικά με τη διαρροή στέλνοντάς του “περίπου οκτώ emojis που κλαίνε από τα γέλια“. Ο διάσημος ράπερ πάνυως, φαίνεται ότι δεν έχει ενοχληθεί από το όλο γεγονός!

Στο βίντεο που διέρρευσε συνδέουν πως το κεφαλάρι του κρεβατιού ταιριάζει με αυτό που έχει ο Drake στο ιδιωτικό του τζετ αξίας, 220 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ ο Drake φάνηκε να υπαινίσσεται το υποτιθέμενο βίντεο που διέρρευσε στο τελευταίο του Instagram Story. Το στιγμιότυπο του Instagram Story φαίνεται να τραβήχτηκε στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και συνοδεύεται από τη λεζάντα: “Cashville I’m home”.

“Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση για να διασφαλίσουμε ότι περαιτέρω παραβιάσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα και το περιεχόμενο θα αφαιρεθεί. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ένα ασφαλές και με σεβασμό περιβάλλον για όλους τους χρήστες” είχε γράψει πριν από μια εβδομάδα η ομάδα του X, για την περίπτωση του περιστατικού της Taylor Swift.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR