counter

Δούκισσα Νομικού: Η καλοκαιρινή φωτογραφία που της ξύπνησε μνήμες, δύο μήνες πριν γίνει μανούλα!

Δούκισσα Νομικού: Η καλοκαιρινή φωτογραφία που της ξύπνησε μνήμες, δύο μήνες πριν γίνει μανούλα!
Δούκισσα Νομικού: Η καλοκαιρινή φωτογραφία που της ξύπνησε μνήμες, δύο μήνες πριν γίνει μανούλα!

Η Δούκισσα Νομικού μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας εν αναμονή του πελαργού.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και αυτό φαίνεται ακόμα, τόσο μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, όσο και από τα κείμενα που γράφει στο προσωπικό της blog.

Σήμερα, η μέλλουσα μανούλα έκανε μια αναδρομή σε φωτογραφίες της από το παρελθόν και μοιράστηκε με τους αναγνώστες του Dutchesss Daily ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο από μια μέρα που θυμάται πολύ έντονα και στο οποίο η ίδια ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαγιό.

Μάλιστα, η ίδια το συνόδευε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο-εξομολόγηση.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Όταν συνειδητοποιώ το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, κοιτάζω παλιότερες φωτογραφίες για να θυμηθώ όλα όσα έχουν συμβεί. Για παράδειγμα αυτή η φωτογραφία είναι από τον Ιούνιο του 2016. Δύο χρόνια σχεδόν πριν.

Κι όμως, τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα σαν να ήταν χθες. Θυμάμαι πόσο χαρούμενη ξύπνησα, θυμάμαι πόσο ωραίες πρωινές βουτιές κάναμε, θυμάμαι τα γέλια μας, τον καυτό ήλιο, θυμάμαι ακόμη και τα υπέροχα τηγανιτά καλαμαράκια που φάγαμε το μεσημέρι. Τα θυμάμαι όλα σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κι όμως, έχουν αλλάξει τα πάντα. Έκλεισα στη δουλειά μου συνεργασίες που ονειρευόμουν από μικρή, παντρεύτηκα τον άντρα που ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που μου χαμογέλασε και σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάω στα χέρια μου το αγγελούδι μας. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου.

Δούκισσα Νομικού

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR