counter

"Διώξτε όλους τους πελάτες για να δειπνήσω μόνος μου"

"Διώξτε όλους τους πελάτες για να δειπνήσω μόνος μου"
"Διώξτε όλους τους πελάτες για να δειπνήσω μόνος μου"

Tom Cruise

Από την Πέπη Ττυλιγάδη

Δικιολογούμε τις ιδιοτροπίες των σταρ, αλλά η απαίτηση του 50χρονου Tom Cruise να φύγουν οι πελάτες από το εστιατόριο ενός boutique ξενοδοχείου στην περιοχή Dobrun στο Μαυροβούνιο, για να δειπνήσει εκείνος ανενόχλητος είναι παράλογη και υπερβολική.  

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", μόλις η απαίτηση μεταφέρθηκε στον manager του Forza Mare Ηotel, εκείνος εξοργισμένος απέρριψε την απαίτηση του σταρ και είπε: "Ποιος νομίζει ότι είναι ο κυριος Cruise; Το ξενοδοχείο είναι γεμάτο. Θα ήταν άδικο για τους άλλους πελάτες μας".

Τελικά η λύση βρέθηκε στη μέση, με τον Cruise να υποχρεώνει τους σερβιτόρους να του φέρουν το γεύμα του με θαλασσινά στο γιοτ του.

Ο Cruise την επόμενη μέρα έφυγε από την περιοχή, με ιδιωτικό αεροσκάφος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο εκατομμυριούχος Cruise, όπως αναφέρουν οι πηγές βρίσκεται σε διακοπές στην Αδριατική, για να ηρεμήσει από το πολυσυζητημένο διαζύγιο του από την Katie Holmes, αλλά και την πρόσφατη είδηση σοκ, ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας κάνει οντισιόν για να του βρει νέα σύντροφο.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το ήδη "ταλαιπωρημένο" προφίλ του, για ακόμη μια φορά πλήτεται από την παράλογη συμπεριφορά του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR