counter

Μετά από μήνες χωριστά, η μικρή Suri συνάντησε επιτέλους τον διάσημο μπαμπά της

Μετά από μήνες χωριστά, η μικρή Suri συνάντησε επιτέλους τον διάσημο μπαμπά της
Μετά από μήνες χωριστά, η μικρή Suri συνάντησε επιτέλους τον διάσημο μπαμπά της

Tom Cruise_Suri

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το διαζύγιο του Tom Cruise και της Katie Holmes, που έσκασε σαν βόμβα το καλοκαίρι που μας πέρασε, έπιασε στον ύπνο την διεθνή showbiz. Όπως ήταν λογικό η ξαφνική είδηση άλλαξε πολλά στην ζωή της 6χρονης κόρης τους, Suri Cruise.

Η μαμά Katie Holmes κατάφερε μέσω δικαστικής απόφασης να πάρει την κηδεμονία της και ο Tom Cruise περιορίζεται σε μερικές επισκέψεις μέσα στην εβδομάδα. Μετά και τις αποκαλύψεις ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, στην οποία είναι μέλος ο 50χρονος ηθοποιός, απαγορεύει στον Cruise να βλέπει την κόρη του γιατί δεν ανήκει πλέον στην οργάνωση, οι φήμες φούντωσαν ότι μπαμπάς και κόρη δεν έχουν πια πολλές επαφές.

Έγκυρα δημοσιεύματα, όμως, ανέφεραν ότι η μικρή ταξίδεψε στο Λονδίνο για να περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον διάσημο μπαμπά της. Ο ηθοποιός βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα τους τελευταίους δύο μήνες για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, "Αll Υou Νeed Is Kill". Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπαμπάς και κόρη συναντήθηκαν. Είναι αυτονόητο ότι δεν τη συνόδευσε η μαμά Katie που προτίμησε να πετάξει μέχρι το Οχάιο για να είναι μαζί με τους γονείς της.

Ο δικηγόρος του δήλωσε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να αποστασιοποιείται από τη ζωή της Suri μετά το διαζύγιο: "Τηλεφωνεί στην κόρη του κάθε μέρα, τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα. Την λατρεύει και θα παραμείνει στη ζωή της. Όπως και πριν το διαζύγιο, όταν βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας, ειναι αναγκασμένος να περιορίζεται σε τηλεφωνήματα".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR