counter

Δίκη Πισπιρίγκου: "Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος" τόνισε ο Αλέξης Κούγιας

Δίκη Πισπιρίγκου: "Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος" τόνισε ο Αλέξης Κούγιας
Δίκη Πισπιρίγκου: "Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος" τόνισε ο Αλέξης Κούγιας

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης με αφορμή την σημερινή κατάθεση του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, ανέφερε πως στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος.

Δίκη Πισπιρίγκου – Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την δίκη

«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» στις 7 Φεβρουαρίου, είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος -ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρότασή του ο εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε επίσης - Δίκη Πισπιρίγκου: Ξέσπασε σε κλάματα η 34χρονη - Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλεσε "κλαρινογαμπρό" τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι ‘σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο’. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR