counter

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η γνωστή ηθοποιός που θα καταθέσει σήμερα υπέρ του

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η γνωστή ηθοποιός που θα καταθέσει σήμερα υπέρ του
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η γνωστή ηθοποιός που θα καταθέσει σήμερα υπέρ του

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο ηθοποιός συνεχίζει να απουσιάζει φυσικά από τη διαδικασία, καθώς νοσεί από κορονοϊό.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου στη «Super Κατερίνα», σήμερα θα καταθέσουν 4 μάρτυρες υπεράσπισης. Πρόκειται για έναν ψυχίατρο, έναν γείτονα από τα Γιάννενα, αλλά και την γνωστή ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη.

Τώρα όσον αφορά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, αν οι καταθέσεις των μαρτύρων ολοκληρωθούν σήμερα, η δίκη δε θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά η υπεράσπιση θα ζητήσει ο ηθοποιός να απολογηθεί μετά τις γιορτές.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα είχα πέσει απ' τα σύννεφα, αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε όλα αυτά, αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι εναι παρατραβηγμένα όλα αυτά, υπάρχει παραπληροφόρηση, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με αυτά και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά δηλαδή, που μας καίνε. Αυτοί που κατηγορούν, έπρεπε να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που λένε ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια συζήτηση. Όλο αυτό τώρα, εγώ δεν το θεωρώ καθόλου ανθρώπινο, δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως, και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR