counter

Δίκη Φιλιππίδη: Η πρώτη δήλωση της δεύτερης καταγγέλλουσας μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Δίκη Φιλιππίδη: Η πρώτη δήλωση της δεύτερης καταγγέλλουσας μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Δίκη Φιλιππίδη: Η πρώτη δήλωση της δεύτερης καταγγέλλουσας μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Η γυναίκα, που είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη το 2010, «έσπασε» τη σιωπή της και  με αποκλειστικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Δημήτρη Δαμιανό, τόνισε πως νιώθει συγκινημένη για την ομόφωνη απόφαση της Δικαιοσύνης με την οποία κρίθηκε ένοχος για αυτή την πράξη ο γνωστός ηθοποιός.

Η ίδια, ωστόσο, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αυτούς τους 11 μήνες που διήρκησε η δίκη μετάνιωσε πολλές φορές που κατήγγειλε τον ηθοποιό. 

«Είμαι η Σ.Μ. ή αλλιώς η δεύτερη καταγγέλλουσα στην  υπόθεση Φιλιππίδη με την απόπειρα βιασμού το 2010 στο θέατρο Μουσούρη. Και αυτή θα παραμείνω. Δεν έχει σημασία, το όνομα, το πρόσωπο ή το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μου. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη και συγκινημένη από την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Πηνελoπη Aναστασοπούλου: "Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε"

Όχι, δεν είμαι χαρούμενη που ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης και που ίσως να πάει φυλακή. Όχι, δε ζητωκραυγάζω. Λυπάμαι κι εγώ που ένας ταλαντούχος άνθρωπος του θεάτρου είναι εγκληματίας.

Η απόφαση αυτή δεν κλείνει τις πληγές μου, θα συνεχίσω τη ζωή μου, όπως και πριν τον καταγγείλω. Όμως τώρα θα είμαι ήσυχη με τη συνείδησή μου ότι μίλησα και βοήθησα ώστε κανένα άλλο θύμα να μην υπάρξει από αυτόν τον άνθρωπο…

Μέσα στη δικαστική αίθουσα έφεραν φωτογραφία της γυμνής κοιλιάς μου από όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος για να υποστηρίξουν ότι είμαι ελαφρών ηθών, με χλεύαζαν όταν με έπιανε κρίση πανικού», είπε, μεταξύ άλλων, η δεύτερη καταγγέλλουσα.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού κατ΄εξακολούθηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR