counter

Διαγωνιζόμενη του "GNTM" έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Διαγωνιζόμενη του "GNTM" έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών
Διαγωνιζόμενη του "GNTM" έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Από τις πασαρέλες του «Greece’s Next Top Model», στο θέατρο και στις ερωτικές ταινίες, έχοντας ως παρτενέρ τον σύντροφό της! Ο λόγος για τη Χριστίνα Ανδρεάδου, που μας «πρωτοσυστήθηκε» μέσα από το GNTM! Η ίδια πέρασε από τις οντισιόν του ριάλιτι μόδας, αλλά κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι των wannabe top models!

Τότε μάλιστα η Χριστίνα Ανδρεάδου είχε ξεσπάσει μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» εναντίον της κριτικής επιτροπής, που απαρτιζόταν από τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, κατακεραυνώνοντας τους κριτές και την παραγωγή του GNTM.

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά!

Η Χριστίνα Ανδρεάδου μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, άρχισε να φλερτάρει και με την υποκριτική και, χάρη στο πείσμα και το ταλέντο της, κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου!

Όπως αποκαλύπτει ωστόσο η «Espresso», το υποκριτικό της ταλέντο δεν περιορίζεται μόνο στη θεατρική σκηνή, αλλά και στο πλατό γνωστής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών, που φέρει την υπογραφή της βραβευμένης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Ιννας Ιννάκι!

Η Χριστίνα Ανδρεάδου, πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ερωτική ταινία, η οποία κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες.

Η ίδια, μάλιστα, για να νιώθει πιο άνετα μπροστά στις κάμερες έχει για παρτενέρ το αγόρι της, που παίζει με το ψευδώνυμο Nek Junior! Τα γυρίσματα έγιναν σε βίλα στην Καβάλα και το μοντέλο-ηθοποιός ξεπέρασε το αρχικό της τρακ και τα πήγε πολύ καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR