counter

Δημήτρης Σκουλός: "Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός"

Δημήτρης Σκουλός: "Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός"
Δημήτρης Σκουλός: "Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα ο Δημήτρης Σκουλός.

Δείτε επίσης - My style rocks: Εκτός του νέου κύκλου ο Δημήτρης Σκουλός - Ποιος θα πάρει την θέση του;

Μέσα σε όλα ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για το «My Style Rocks», τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και το μπουλινγκ που έχει δεχτεί στην παιδική του ηλικία.

Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός στη συνέντευξή του

«Δε θα είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκουλός για το bullying που είχε βιώσει, εξομολογήθηκε: «Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός, πολύ κοντός και αδύνατος. Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κάνουμε δύο ανθρώπους που θα κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον κάναμε εμείς».

Τέλος, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε: «Έχει τύχει να φωτογραφήσω πολύ γνωστό τραγουδιστή που έβριζε όλους γύρω του. Του είπα ‘θα σηκωθώ να φύγω αν το συνεχίσεις’ και το έκοψε. Είναι δύσκολοι οι Έλληνες celebrities. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνω ακραίο ρετούς αλλά αρνούμαι. Υπάρχουν τέσσερα άτομα τα οποία δε θα φωτογραφίσω, είναι στη μαύρη λίστα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR