counter

Δημήτρης Παπανώτας: Η μακροσκελής ανάρτηση για το "Χαμογέλα και Πάλι"! "Απορώ που βρήκαν τα 'υπονοούμενα"

Δημήτρης Παπανώτας: Η μακροσκελής ανάρτηση για το "Χαμογέλα και Πάλι"! "Απορώ που βρήκαν τα 'υπονοούμενα"
Δημήτρης Παπανώτας: Η μακροσκελής ανάρτηση για το "Χαμογέλα και Πάλι"! "Απορώ που βρήκαν τα 'υπονοούμενα"

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

Δείτε ΕΔΩ! Σίσσυ Χρηστίδου: "Είναι πάρα πολύ κουραστικό να πετάμε υπονοούμενα στον κόσμο, όποιος θέλει να βγει, ας βγει"

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανωτά για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δεν είδα όλη τη συζήτηση που με αφορούσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Την πέτυχα κάπου στη μέση. Διαπίστωσα πάντως ότι δεν κατάλαβαν μάλλον τα όσα είπα! Απορώ που βρήκαν τα "υπονοούμενα" . Δε μιλάω ποτέ με υπονοούμενα. Είμαι πάντα σαφής για όσους κατανοούν τον λόγο μου. Αν δε θέλω να πω όνομα ή μιλάω γενικά, αφορά δηλαδή το σχόλιό μου πολλούς, ή φωτογραφίζω με σαφήνεια, τουλάχιστον για τους γνωρίζοντες, άτομο ή άτομα...

Επίσης δεν ταύτισα την κακία με την ειλικρίνεια, αλλά την "κακία " με την ειλικρίνεια. Ήθελα να πω ότι η "κακία" είναι ένας χαρακτηρισμός που λατρεύουν να μου δίνουν ανταγωνιστές ή πραγματικά κακοί άνθρωποι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν.. αντέχουν την ειλικρίνεια μου. Δεκαετίες τώρα! Ή διότι ως γνωστόν, όσα δε φτάνει η αλεπού... Το τίμημα μάλιστα αυτής μου της ειλικρίνειας το πλήρωσα (ακριβά) και συνεχίζω να το πληρώνω. Είναι όμως θέμα παιδείας και αρχών. Ναι, δε λέω ψέματα γιατί έτσι έμαθα από παιδί. Όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και στις σχέσεις μου και στην κοινωνική μου ζωή. Αυτός είμαι και έτσι νιώθω εντάξει, ήρεμος.

Φυσικά Σίσσυ μου και έχω μιλήσει αρνητικά ΚΑΙ για προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζομαι. Μάλλον δε το έχεις δει. Ούτε εκεί κάνω εκπτώσεις ειλικρίνειας. Δεν αφορούσαν βέβαια τα σχόλια μου τον Σασμό, πώς θα μπορούσε άλλωστε? Βρίσκω αυτή τη σειρά ένα αριστούργημα. Έχω όμως σχολιάσει το just, τον Νίκο Κοκλωνη, το Bachelor και τον παρουσιαστή του, και άλλα προϊόντα του σταθμού με τα οποία δε συμφωνούσα. Και είναι πολλά. Δε νιώθω υπάλληλος αλλά δημοσιογράφος. Και οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να νιώθουν (και να είναι) ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ιδιαίτερα όταν εκφράζουν άποψη και δε μεταφέρουν είδηση Αλλά φυσικά στο Ελλαδιστάν 2.0 είδηση είναι ο ανεξάρτητος και ελεύθερος να εκφράσει την ειλικρινή του άποψη, δημοσιογράφος ... Και είναι προς τιμήν των σταθμών όπου απασχολήθηκα και των εκπομπών που ή παρουσίασα ή συμμετείχα, που σεβάστηκαν την ανάγκη μου για ειλικρίνεια. Για λίγο ή πολύ. Με ένα θα συμφωνήσω με την Σισσυ. Αλήθεια είναι ό,τι δεν είναι ψέματα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να εκφράσεις πάντα την αλήθεια. Μπορείς απλά να σιωπήσεις. Είσαι όμως, κατ'εμέ, υποχρεωμένος να μην λες ψέματα...», έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε την ανάρτησή του.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @sissychristidou και @dimitrispapanotas

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR