counter

Δημήτρης Πανόπουλος: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στη λίστα των προκριματικών για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Πανόπουλος: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στη λίστα των προκριματικών για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Δημήτρης Πανόπουλος: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στη λίστα των προκριματικών για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος πρόκειται να κατέβει υποψήφιος στις φετινές Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν το κόμμα ανακοίνωσε τη δεύτερη λίστα με τους υποψήφιους για τις προκριματικές εκλογές του, για το ευρωψηφοδέλτιό του.

Μετά την εν λόγω ανακοίνωση, ο Δημήτρης Πανόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του.

Δείτε επίσης! ΣΥΡΙΖΑ: Η δεύτερη λίστα υποψήφιων για τις Ευρωεκλoγές - Παπανώτας και Πανόπoυλος ανάμεσα στα ονόματα

Όσα είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος

«Ακούστε ένα ρεπορτάζ διαφορετικό. Η Ελλάδα είναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Ο δείκτης διαφοράς στην χώρα μας μάς κατατάσσει 24 ανάμεσα σε 27 της ευρωπαϊκής ένωσης, ενώ στην ελευθερία του Τύπου η χώρα μας έχει τη θέση 108. Αυτή είναι μόνο τρεις παράγοντες που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα μας. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν. Όλα είναι στο χέρι μας. Σας έχω συστηθεί με την ιδιότητα δημοσιογράφου. Όμως, σήμερα επικοινωνώ μαζί σας για να σας πω κάτι σημαντικό. Εάν συμφωνείτε ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο, τότε ακούστε με.

Η Ευρώπη μπορεί να γίνει πιο δημοκρατική, πιο προοδευτική. Να λειτουργεί ως ασπίδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το κράτος δικαίου να μην υπάρχει μόνο στα λόγια. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ώρες για το τι χρειάζεται αλλαγή. Είμαι 32 και έχω ζήσει αυτό που έχουνε ζήσει οι περισσότεροι. Ξεκινάς απ’ το σχολείο, πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο γεμάτος όνειρα και ελπίδα για το μέλλον και τελικά καταλήγεις σε μία προβληματική αγορά εργασίας, με ελάχιστες καλές ευκαιρίες και τελικά συμβιβάζεσαι με το μέτριο. Γιατί; Γιατί έτσι είναι. Πόσο εύκολο είναι να ζήσεις μόνος σου; Να νοικιάσεις ένα σπίτι; Να πας σουπερμάρκετ; Για να μη βάλουμε στη συζήτηση το ενδεχόμενο να θέλεις να κάνεις την δική σου οικογένεια. Ως δημοσιογράφος είχα συνηθίσει να κάνω εγώ ερωτήσεις. Τώρα περιμένω τις ερωτήσεις να τις κάνετε εσείς. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Θέλω να ακούσω εσάς, ποια θέματα σας απασχολούν και τι θέλετε να δείξουμε και πάμε να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα γιατί αν το προσπαθήσουμε μαζί είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί και στην Ευρώπη καλύτερα γίνεται», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος στο βίντεο που δημοσίευσε.

«Είναι επίσημο», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR