counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το παρασκήνιο της συνάντησής του με την Κατερίνα Καινούργιου & το unblock που δεν έγινε

Το παρασκήνιο της συνάντησής του με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης 4/10 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην εκπομπή "Ελένη". Ο ίδιος, έπαιζε μουσική σε εγκαίνια μαγαζιού σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο οποίο βρέθκε και η παρουσιάστρια και κάπως έτσι έγινε η συνάντησή τους. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν, φωτογραφήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν πάλι "φίλοι" στο Instagram, αφού το "μπλοκάρισμα" που έχει κάνει ο ένας στον άλλο, δεν μπορεί να αναιρεθεί. "Είναι τόσο παλιό, που ούτε το Instagram δεν μπορεί να μας ξεμπλοκάρει" είπε στην αρχή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το επικό story που ανέβασαν! "Πώς γίνεται να ξεμπλοκάρουμε ο ένας τον άλλον;"

"Το διάβασα και γέλαγα μόνη μου", ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. "Μου την έσπρωξε ο κοινός μας φίλος, που είχε το μαγαζί ενώ έπαιζα μουσική και μου είπε 'βρείτε τα'", συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τα όσα λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος τους θέλει μαζί ως ζευγάρι, είπε ότι γνωρίζονται από "παιδιά" και δεν μπορεί ο ένας να δει ερωτικά τον άλλον. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR