counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Με το Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα σαν..."

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Με το Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα σαν..."
Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Με το Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα σαν..."

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Ζώη Δημητρίου και στην εφημερίδα "Thema People" παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. 

Για την επαγγελματική του εξέλιξη δηλώνει: «Εγώ ξέρω τι αξίζω, ξέρω και τι θέλω. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον επικεφαλής μιας ομάδας που μπορεί να δώσει χώρο στον οποιονδήποτε. Το MEGA έχει λανσάρει το μοντέλο του ζευγαριού, το ίδιο έκανε μόδα και τις ομάδες. Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω 15 και 20 ώρες, μπορεί να είναι και θέμα ματαιοδοξίας, αλλά δουλεύω. Η χημεία είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη στην τηλεόραση».


Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Μπορώ να σου πω ότι με τον Γιώργο και την Φαίη ένιωσα κάπως δημόσιος υπάλληλος. Είχα συγκεκριμένο ρόλο, με προστάτευε ο Γιώργος, ένιωθα ασφαλής. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα απέναντι. Ευχαριστώ τα παιδιά, μου έμαθαν πολλά. Είδα φέτος τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου. Ξεκινήσαμε περίεργα φέτος, ένιωθα σαν να με είχαν ξεριζώσει. Εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν στην τσίτα. Δεν ήμουν διεκπεραιωτικός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR