counter

Δημήτρης Μακαλιάς: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - "Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών;"

Δημήτρης Μακαλιάς: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - "Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών;"
Δημήτρης Μακαλιάς: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - "Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών;"

Πριν από λίγες ημέρες στη «Super Κατερίνα» σχολίασαν ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και ανέφερε πως ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης είχαν έναν έντονο καβγά.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα εξέφρασαν την αντίθεσή τους που το εν λόγω ρεπορτάζ βγήκε στον αέρα.

«Όχι, όχι δεν ξέρω γιατί το έκαναν όλο αυτό. Ήταν ξεκάθαρα στον αέρα και ο άνθρωπος είπε ότι δεν είμαι καλά. Για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σούσουρο από πίσω χωρίς λόγο. Τίθεται θέμα υγείας» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και μετά απόρησε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα τι εκπομπή κάνει;»

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Mακαλιάς: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον αδερφό του! "Έχω ακόμα τον αριθμό του στο κινητό μου"

Από τη μεριά του ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα εκτός του ότι κάνει μία εκπομπή που δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα, είχε δηλώσει και στο Open ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ. Στο συγκεκριμένο έχει κάνει και ένα βασικό λάθος. Είπε ότι η ανακοίνωση του Open δεν ανέφερε τίποτα για ιατρικούς λόγους ή για πρόβλημα υγείας. Να πω στην κ. Μαγγίρα ότι η δήλωση του κ. Καμπουράκη ήρθε σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες από το γραφείο Τύπου του Open. Δεν ήταν ο κ. Καμπουράκης, που δεν γνωρίζει το mail μου, να μου στείλει. Ο σταθμός, επειδή δεν ήθελε να γίνει σούσουρο, έστειλε μαζί με το δελτίο τύπου που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και ότι λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους και μία δήλωση του Καμπουράκη. Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η Μπέττυ Μαγγίρα».

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά

Η κάμερα του «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον Δημήτρη Μακαλιά ο οποίος ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν στη «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναρωτήθηκε τι εκπομπή κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεπορτάζ περί καβγά μεταξύ Παναγιώτη Στάθη και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Δεν σχολιάζω αυτούς που σχολιάζουν αυτά που σχολιάσαμε. Είναι κύκλος. Είναι τέλειο ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και ότι όλο αυτό από ό,τι λένε οι ίδιοι δεν ισχύει. Είναι υπέροχο, είναι καλό να μην τσακώνονται οι άνθρωποι και να μην υπάρχουν χωρισμοί με αυτόν τον τρόπο, χαίρομαι γι’ αυτό» είπε αρχικά.

Αναφορικά με την ατάκα της Κατερίνα Καινούργιου, ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε: «Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών; Συγγνώμη δεν το ήξερα. Πώς λέγεται η εκπομπή που κάνουμε εμείς κι πώς λέγεται που κάνει η κυρία Καινούργιου; Σαν πλαίσιο, είναι τελείως διαφορετικό; Δεν το ξέρω ούτε εγώ. Αυτό το ρεπορτάζ είχαμε μπροστά μας σαν ύλη, αυτό σχολίασα εγώ, δεν είχα κάτι παραπάνω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR