counter

Δημήτρης Μακαλιάς: "Δουλεύω και δεν πληρώνομαι"

Δημήτρης Μακαλιάς: "Δουλεύω και δεν πληρώνομαι"
Δημήτρης Μακαλιάς: "Δουλεύω και δεν πληρώνομαι"

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ

Ο γνωστός σε όλους μας ταλαντούχος ηθοποιός, Δημήτρης Μακαλιάς, δίνει συνέντευξη στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και δηλώνει πως εργάζεται χωρίς αποδοχές.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν του έχει συμβεί να μην πληρωθεί απαντά: "Ναι,αυτή τη στιγμή από τα τηλεοπτικά που κάνω έχω τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Στην ουσία δουλεύω και δεν πληρώνομαι. Η αλήθεια είναι ότι ζω από το θέατρο, δουλεύω μονίμως στο θέατρο και αυτό είναι που με συντηρεί κάθε μήνα, να μπορώ να πληρώνω τη δόση του σπιτιού μου, το δάνειό μου. Ότι προκύπτει έξτρα από την τηλεόραση είναι ευχάριστο έσοδο.Τα τελευταία 2 χρόνια είναι σχεδόν ανύπαρκτο, γίνεται με το σταγονόμετρο και με φέρνει σε δύσκολη θέση. Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για μένα. Δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι δεν πληρώνομαι όσο με τη συμπεριφορά των ανθρώπων που δεν με πληρώνουν .Έχω μάθει να δουλεύω και τσάμπα, γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει, αλλά επειδή το επέλεξα εγω. Όταν δεν με πληρώνουν και το θεωρούν δεδομένο και η συμπεριφορά τους δεν αρμόζει στον άνθρωπο που χρωστάει λεφτά σε έναν άλλον, με βγάζει εκτός ορίων".

Αφού τα χρήματα έχουν έτσι, γιατί συνεχίζεις τη συνεργασία σου;

"Η συνεργασία έχει να κάνει με πολλά πράγματα: με τους συνεργάτες που είναι πάνω στην σκηνή, με το προϊόν που θέλεις να παρουσιάσεις και μπορεί να σου ανοίξει άλλους δρόμους σε σχέση με αυτό που κάνεις. Τώρα, αν δεν σε πληρώνει η εταιρεία παραγωγής ή αν σου συμπεριφέρονται άνθρωποι άσχημα... Όταν τελειώσουν τα οικονομικά αποθέματα και δεν με πληρώνουν, θα σταματήσω να δουλεύω  σ’αυτό που δεν με πληρώνουν".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR