counter

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη σε βάρος του για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη σε βάρος του για βιασμό
Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη σε βάρος του για βιασμό

Νέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού ασκήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου νεαρός άνδρας κατήγγειλε ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη τον Μάρτιο του 2018  στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε έγγραφες εξηγήσεις διά υπομνήματος αρνούμενος την κατηγορία. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και πως το περιεχόμενο της μήνυσης αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.

Τι αναφέρει ο νεαρός που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη;  

«Κάποια στιγμή ο μηνυόμενος πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε, φέρνοντάς μου ένα επιπλέον ποτήρι ουίσκι, το οποίο λόγω της εντονότατης ψυχικής υπερδιέγερσης και αμηχανίας που ένιωθα, ήπια μονορούφι. Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ.

Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω… Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα ''τι έγινε, τι μου έκανες;'' κι αυτός με σαρκαστικό ύφος μού απάντησε ''έλα τώρα που δε σ’ άρεσε''… Ουρλιάζοντας, του είπα ''ρε π…, τι μου έκανες ρε κ…'', και ταυτόχρονα, με όση δύναμη είχα, του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR