counter

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η απάντηση για την ανάρτηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - "Δεν κατάλαβα ποιος τραγουδιστής είναι"

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η απάντηση για την ανάρτηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - "Δεν κατάλαβα ποιος τραγουδιστής είναι"
Δημήτρης Κοργιαλάς: Η απάντηση για την ανάρτηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - "Δεν κατάλαβα ποιος τραγουδιστής είναι"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν μένει πια στην Αθήνα, στην κριτική που έκανε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Δείτε επίσης! Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκαλύπτει: "Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά κι είμαι ομοφυλόφιλος"

Όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς

«Αφού δεν ήρθατε να με βρείτε στην Ναύπακτο που ζω τα τελευταία χρόνια μόνιμα, ήρθα εγώ στην Αθήνα. Στην Αθήνα με ενοχλούν τα πολλά νεύρα που έχετε και το καυσαέριο, ήθελα να έχω μια καλύτερη ζωή», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε για την κριτική που έκανε για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσσαλονίκη: «Δεν γνώρισα ποιος είναι στην αφίσα, είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια».

Ακόμη, πήρε θέση για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την κριτική του στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις: «Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του».

«Πλέον, η ζωή μου είναι ο γιος μου. Ο γιος μου τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να μείνει και λίγο με την μαμά του. Μου λείπει πάρα πολύ από την καθημερινότητά μου. Με την Φωτεινή Ψυχίδου δεν φτάσαμε κοντά στον γάμο. Θα πλακωνόμασταν στην εκκλησία. Δεν κρατάω καλές σχέσεις με όλες τις πρώην συντρόφους μου», πρόσθεσε για τη Φωτεινή Ψυχίδου και τον γιο του.

«Όταν ο πατέρας μου είχε ένα πρόβλημα υγείας έπαθα κρίση πανικού και κατάθλιψη. Δεν έβγαινα για τρία χρόνια από το σπίτι μου. Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο αλλά με έκανε χειρότερα», είπε ακόμη ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR