counter

Δημήτρης Ξανθόπουλος: O Πρόδρομος από τον Άγιο Παΐσιο μιλά για τον ρόλο του, τις δυσκολίες και τα παιδιά του

Δημήτρης Ξανθόπουλος: O Πρόδρομος από τον Άγιο Παΐσιο μιλά για τον ρόλο του, τις δυσκολίες και τα παιδιά του
Δημήτρης Ξανθόπουλος: O Πρόδρομος από τον Άγιο Παΐσιο μιλά για τον ρόλο του, τις δυσκολίες και τα παιδιά του

Καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ήταν ο Δημήτρης Ξανθόπουλος  που φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Άγιος Παΐσιος».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του, στην προσωπική του ζωή αλλά και στα παιδιά του.

«Για τον ρόλο μπαίνεις στη διαδικασία να ακούσεις και να μιλήσει με άτομα που γνώριζαν τον Άγιο Παΐσιο. Για εμένα είχε ενδιαφέρον όλη η διαδρομή και ειδικά στο δικό μου το κομμάτι. Τον εαυτό μου τον προετοίμασα όπως σε κάθε ρόλο. Προσπαθεί αν δεις ιστορικά από την εποχή, να δεις τις αναφορές που υπάρχουν για αυτό το πρόσωπο, συνομιλείς με τους υπόλοιπους συντελεστές, σκηνοθέτη και σεναριογράφο και αντλείς πληροφορίες από οπουδήποτε» δήλωσε ο ηθοποιός.

 «Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, που πληροί το πρωτόκολλο, αλλά πιστεύω ότι στους περισσότερους ανθρώπους υπάρχει ένα σπέρμα πίστης» πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος σχετικά με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο ρόλο του ανέφερε: «Όλοι οι ρόλοι είναι δύσκολοι. Είναι δύσκολο να παίξεις έναν ρόλο γιατί πρέπει να βρεις ισορροπίες, να μην είναι γραφικό. Εδώ έχεις να αντιμετωπίσεις ότι παίζεις ένα πρόσωπο σε μία σειρά εποχής που είναι ο πατέρας ενός Αγίου, αλλά είναι ένας άνθρωπος με σάρκα και οστά και έχει επιθυμίες, αδυναμίες».

Τέλος, μίλησε και για την άποψη των παιδιών του για τη συμμετοχή του στον Άγιο Παϊσιο λέγοντας: «Εχθές το συζήτησα λίγο με τον γιο μου, την ώρα που τον πήγαινα στο μπάσκετ και του λέω “πως σου φαίνεται”; Μάλλον είναι η δουλειά του μπαμπά, δεν τους νοιάζει. Δεν με έχουν δει και πάρα πολύ στην τηλεόραση τα παιδιά μου. Μετά από τη σειρά το Νησί, έκανα ένα μεγάλο off και μετά έπαιξα ξανά πριν δύο χρόνια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη του Δημήτρη Ξανθόπουλου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR