counter

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η ηλικία, η καριέρα με το επίθετο της μητέρας του και η υπέροχη σύζυγος

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η ηλικία, η καριέρα με το επίθετο της μητέρας του και η υπέροχη σύζυγος
Δημήτρης Αλεξανδρής: Η ηλικία, η καριέρα με το επίθετο της μητέρας του και η υπέροχη σύζυγος

Στον «Σασμό» μπαίνει ο Δημήτρης Αλεξανδρής και το κοινό έχει ξεκινήσει να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για το βιογραφικό του. Αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με την ηλικία, τα αδέρφια, τα παιδιά αλλά και το ποια είναι η σύζυγός του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνον.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η ηλικία και το βιογραφικό

  • Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, έκανε καριέρα με το επώνυμο της μητέρας του. Στην πραγματικότητα, λέγεται Πουρσανίδης και η ηλικία του είναι 52 ετών. Ο ίδιος, έχει σπουδάσει στην Δραματική Σχολή Βεάκη.
  • Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «Λόγω τιμής» τη σεζόν 1996-1997. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία και έχει προβληθεί σε επανάληψη αρκετές φορές μέχρι σήμερα.
  • To 1995 κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον ρόλο του στη ταινία "Με μια κραυγή"
  • Το 1996 ο Δημήτρης Αλεξανδρής κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στα Κρατικό Βραβεία Κινηματογράφου.

  • To 1999 κερδίζει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον ρόλο του στη ταινία "Το καναρινί ποδήλατο"
  • Το 2000 ο Δημήτρης Αλεξανδρής κερδίζει το Βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στο Διεθνές φεστιβάλ Χαιντεραμπάτ.
  • Το 2013 του απονεμήθηκε το Βραβείο Μάνος Κατράκης για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση "Κράμερ εναντίον Κράμερ".
  • Έχει διακριθεί ακόμη σε πολλές ακόμη ταινίες και παραστάσεις.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο γάμος και η σύζυγος 

Ο ίδιος, αν και ηθοποιός δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και ο γάμος του είχει γίνει με μεγάλη διακριτικότητα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά: έναν γιο (γενν. 2003) και μια κόρη (γενν. 2006). Η σύζυγός του δεν έχει καμία σχέση με την showbiz και οι κοινές τους εμφανίσεις, είναι πολύ σπάνιες. 

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής έχει πει για την σύζυγό του: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 25 χρόνια, εκ των οποίων τα 16 παντρεμένοι (σ.σ. το είχε πει το 2014 άρα προσθέστε χρόνια). Το να βρεις τον άνθρωπό σου είναι πολύ δύσκολο, θα έλεγα θέμα τύχης. Με τη Νατάσα είμαστε μαζί από το σχολείο και θεωρώ ότι για να κρατήσει μια σχέση χρειάζεται χιούμορ, επικοινωνία και κατανόηση. Νομίζω πως τα δύο μου αγόρια μοιάζουν σε μένα εμφανισιακά. Στον χαρακτήρα όμως ο μεγαλύτερος μοιάζει σε μένα και ο μικρότερος στη Νατάσα.»

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η είσοδος στον Σασμό και η δεύτερη σεζόν

Ο ηθοποιός, είναι ανάμεσα στις προσθήκες που θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός» του Alpha. Οι εξελίξεις στην σειρά το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατούν τους τηλεθεατές σε αγωνία αφού η υπόθεση ήδη δείχνει να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR