counter

Δήμητρα Βαμβακούση: Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της "Γης της Ελιάς"

Δήμητρα Βαμβακούση: Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της "Γης της Ελιάς"
Δήμητρα Βαμβακούση: Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της "Γης της Ελιάς"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ διανύει και μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του.

Σύντομα μάλιστα θα τον δούμε να εισβάλει στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς» όπου θα υποδυθεί τον Ορέστη.

Δήμητρα Βαμβακούση – Στηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο νέο του ξεκίνημα

Η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς για να στηρίξει τον σύντροφό της, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Φυσικά η ίδια μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ με αυτή την ανάρτηση μας έδειξε πόσο στηρίζει τον σύντροφό της.

«Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία. Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος ή ποιος είναι τριγύρω. Νομίζω και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά είναι δύσκολο. Πες ότι θες να γνωριστούμε, δεν το χαλάτε λίγο;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δήμητρα Βαμβακούση

Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στην “Γη της Ελιάς”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, έναν γοητευτικό γυμναστή με έδρα το Περιστέρι της Αττικής. Ο Ορέστης Αντωνιάδης θα επισκεφθεί τη Μάνη μόνος του ως τουρίστας. Αυτό όμως θα είναι η βιτρίνα. Στην πραγματικότητα, ο Ορέστης θα επισκεφθεί τη Μάνη είτε ως μυστικός αστυνομικός προκειμένου να διερευνήσει τη δολοφονία του Κίμωνα, είτε ως μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη για να πάρει εκδίκηση, είτε ως απλός επισκέπτης και φίλος του Κίμωνα που όμως δεν τον γνωρίζει κανείς.

Ρίξτε μια ματιά! Γιώργος Αγγελόπουλος: "Με την Δήμητρα Βαμβακούση μας έχουν φτάσει στον γάμο"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR