counter

Δήμητρα Βαμβακούση: "Ήμασταν κολλητές αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της"

Δήμητρα Βαμβακούση: "Ήμασταν κολλητές αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της"
Δήμητρα Βαμβακούση: "Ήμασταν κολλητές αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της"

Στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη Δήμητρα Βαμβακούση και αποκάλυψε πως δεν την κάλεσε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρόλο που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης! Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου: Οι πρώτες δηλώσεις και η ερώτηση που ενόχλησε τη Δήμητρα Βαμβακούση

Η Αφροδίτη Σκαφιδά για τη Δήμητρα Βαμβακούση

«Δεν με έχει καλέσει στον γάμο της. Στο Survivor ήμασταν κολλητές, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ξέρω και το παρελθόν της. Σαν αθλήτρια και εκείνη με γνώριζε οπότε γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Ο καθένας μπορεί να θέλει να ζήσει κάποιες στιγμές όπως τις αισθάνεται ο ίδιος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Σαν άνθρωπος εγώ δεν είμαι έτσι. Θέλω να έχω ανθρώπους που αγαπάω και γνωρίζω δίπλα μου.

Με τον Σπύρο έχουμε μιλήσει πολύ πριν βγάλει το τραγούδι του, γνώριζα την σχέση τους με την Δήμητρα από πριν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση και ούτε πρόκειται να πάρω θέση τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι ένα από τα γεγονότα τα οποία μου χρέωσε εμένα η Δήμητρα, ότι δηλαδή δεν πήρα θέση. Όταν έχεις όμως δύο φίλους, δεν μπορείς να είσαι μόνο στη μία πλευρά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και αυτό κράτησα. Η Δήμητρα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρω θέση όσον αφορά το τραγούδι που έχει βγει, εγώ δεν ήθελα να πάρω και δεν πήρα. Θεωρώ ότι είναι και οι δυο φίλοι μου και δεν θα το έκανα ποτέ ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR