counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε με τον σύντροφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε με τον σύντροφό της
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε με τον σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη, έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάλιστα πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε στα instastories και τα πρώτα στιγμιότυπα με τον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά. Στο απόσπασμα, βλέπουμε τη μελαχρινή καλλονή να βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό της και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες, είχε πει για την προσωπική της ζωή: «Δε θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή γιατί η τελευταία μου σχέση είχε καταντήσει σαπουνόπερα στις εκπομπές. Πηγαινοέρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί, παράλληλα με το κέντρο αισθητικής που θα κάνω στην Αθήνα, θα ανοίξω και στη Θεσσαλονίκη. Έχω ήδη νοικιάσει και σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Και ο έρωτας μέσα στη ζωή είναι. Πάνω από όλα όμως είναι η δουλειά. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά και εύχομαι όλος ο κόσμος να γελά και να έχει υγεία».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR