counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Σταμάτη Γαρδέλη: "Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις, είναι..."

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και σχολίασε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στo "Δαφνί", λόγω εκδήλωσης αυτοκτονικών τάσεων. Η ίδια και ο γνωστός ηθοποιός, μέχρι προσφάτως συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here».

Όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη και συνέχισε: «Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση», είπε για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είναι θλιβερό αυτό που περνάει.  Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR