counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη για σερβιτόρο στη Ρόδο: "Δεν πνίγεται, δροσίζεται"

Δήμητρα Αλεξανδράκη για σερβιτόρο στη Ρόδο: "Δεν πνίγεται, δροσίζεται"
Δήμητρα Αλεξανδράκη για σερβιτόρο στη Ρόδο: "Δεν πνίγεται, δροσίζεται"

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία σχεδόν... κολυμπώντας!

Όπως βλέπουμε, ο σερβιτόρος για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, που βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα, μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από  τον λαιμό.

Την αντίθεσή της σε όσα λέγονται και γράφονται εξέφρασε ωστόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο σερβιτόρος «δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται».

Διαβάστε επίσης: Ρόδoς: "Δεν με ενοχλεί, παίρνω 200 ευρώ φιλοδώρημα", είπε ο σερβιτόρoς που πήγε παραγγελία μέσα στη θάλασσα

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Τώρα κάπου ΩΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες). Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!

Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται! Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.

Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε σε πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR