counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αφότου γέννησε η Ιωάννα Τούνη δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να κάνω παιδί"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αφότου γέννησε η Ιωάννα Τούνη δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να κάνω παιδί"
Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αφότου γέννησε η Ιωάννα Τούνη δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να κάνω παιδί"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια μεταξύ άλλων απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα, αλλά μίλησε για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα.

Δείτε επίσης - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση για την σχέση της με την Ιωάννα Τούνη! "Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα..."

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Απαντά στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με τον σύντροφό της

«Όσο ήταν η Ιωάννα (σ.σ Τούνη) έγκυος, μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κι εγώ ένα παιδί. Αφότου γέννησε…σε καμία περίπτωση! Έκατσε και μου περιέγραψε όλη τη γέννα, και δεν είχε και την πιο εύκολη. Βρήκα κι εγώ άνθρωπο να ρωτήσω. Όλα καλά όμως. Είναι κάτι που το έχω συζητήσει με τον άντρα μου. Όμως, επίσης,  νιώθω ολοκληρωμένη με εκείνον και τα δυο μας σκυλάκια. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για όλα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δε θέλω να κάνω παιδιά» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα τόνισε: «Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος για κανέναν. Όμως, πολλές φορές είναι κάτι που γίνεται για καλό. Κάθε αρχή και δύσκολη και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Βλέπω δυο πολύ καλά παιδιά που ίσως θέλουν τον χρόνο τους. Έχουν κάτι πολύ δικό τους και πιστεύω πρέπει να τους δώσουμε αυτόν τον χώρο και τον χρόνο να αποφασίσουν οι ίδιοι για το τι θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους και πως θα πορευτούν με αυτό. Ούτε η Αλεξάνδρα ούτε ο Στάθης πονάει. Το κάνουν και οι δυο συνειδητά. Είναι μια κοινή απόφαση».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR