counter

Δέσποινα Βανδή: Η αλήθεια πίσω από το μονόπετρο στο βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στην Ρώμη βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε ο ηθοποιός με την υγεία του.

Σε βίντεο που ανέβασε το ερωτευμένο ζευγάρι στα social media αρκετοί παρατήρησαν πως η τραγουδίστρια στο χέρι της φοράει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και οι φήμες περί πρότασης γάμου φούντωσαν.

Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Της έδωσε μονόπετρο ο Βασίλης Μπισμπίκης; "Μυστήριο" με το δαχτυλίδι σε βίντεο από τη Ρώμη

Το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Καλλίνη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «I Love Σουκού» την αλήθεια πίσω από το δαχτυλίδι που φοράει η Δέσποινα Βανδή. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με το περιβάλλον της τραγουδίστριας, το οποίο της είπε πως πρόκειται για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που παρακίνησε τον Βασίλη Μπισμπίκη να πάει στο νοσοκομείο, όταν ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και έτσι του έσωσε τη ζωή. Ο ηθοποιός με τη σειρά του πρόσφερε στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, αφού η ίδια ήταν στο πλευρό του μετά το έμφραγμα που υπέστη και έτσι θέλησε να την ευχαριστήσει.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «I Love Σουκού».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR