counter

Δέσποινα Βανδή: Γνώρισε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη στο Λουτράκι

Δέσποινα Βανδή: Γνώρισε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη στο Λουτράκι
Δέσποινα Βανδή: Γνώρισε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη στο Λουτράκι

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί και πλέον δεν το κρύβουν. Αντίθετα, το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ενώ σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός δεν έλειψαν οι… αφιερώσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του, καθώς η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λουτράκι την ημέρα που η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη είχε γιορτή και γενέθλια. 

Αυτό έγινε πριν από περίπου δύο βδομάδες και ήταν η δεύτερη φορά που η τραγουδίστρια συναντήθηκε όχι μόνο με τους γονείς, αλλά και με τους υπόλοιπους συγγενείς του Βασίλη Μπισμπίκη.

Τη πρώτη φορά, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη στο πατρικό του σπίτι. Εκεί ο ηθοποιός πήγε με την τραγουδίστρια για ένα μεσημεριανό γεύμα γνωριμίας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR