counter

Δέσποινα Βανδή: Δικαιολογεί το ξέσπασμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου!

Δέσποινα Βανδή: Δικαιολογεί το ξέσπασμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου!
Δέσποινα Βανδή: Δικαιολογεί το ξέσπασμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου!

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Εγγλέζου

Το περιοδικό My TV βρέθηκε στο Press Junket του The Voice που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Η Δέσποινα Βανδή, στις δηλώσεις που παραχώρησε, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα επιθετικά σχόλια του Μιχάλη Ιατρόπουλου προς το πρόσωπό της, μετά την ανακοπή της πορείας της συζύγου του, Μαρίας Εγγλέζου, στο talent show.

O Mιχάλης Ιατρόπουλος είχε αναρτήσει βίντεο με τραγούδια ερμηνευμένα από την Μαρία Εγγλέζου αποκαλώντας χαρακτηριστικά την Δέσποινα Βανδή ως "συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια". Και τα σχόλιά του δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναρτώντας βίντεο με παλαιότερη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σχολίασε: "Δέσποινα Βανδή live…γέλιο is free”.

Δέσποινα Βανδή - Μιχάλης Ιατρόπουλος

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι όλη αυτή η δημοσιότητα δόθηκε λόγω του Μιχάλη, γιατί είναι επώνυμο άτομο. Το σέβομαι αν αυτό πιστεύει.Από την στιγμή που οι χαρακτηρισμοί του Μιχάλη Ιατρόπουλου περιορίζονται στην δουλειά μου και σ'αυτό μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του. Δεν θίγει την οικογένειά μου, δεν θίγει τα παιδιά μου, ούτε την μητέρα μου. Έχει μια άποψη για το ποια είμαι στην δουλειά και αυτό πιστεύει.»

Διαβάστε περισσότερα στο My TV που κυκλοφορεί.

My TV

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR