counter

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Το χρονικό της σχέσης τους, η γνωριμία και οι κοινές διακοπές

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Το χρονικό της σχέσης τους, η γνωριμία και οι κοινές διακοπές
Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Το χρονικό της σχέσης τους, η γνωριμία και οι κοινές διακοπές

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετά συχνά βλέπουμε κοινές τους εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Σε κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το τέλος του J2US (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν αρκετές στιγμές μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν. Όλα ξεκίνησαν στα στούντιο ΚΑΠΑ, εκεί που ο ηθοποιός περνούσε μέρος της ημέρας του για τις «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστούσε την περσινή σεζόν. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, ο ίδιος αφιέρωνε χρόνο για να συναντά την τραγουδίστρια που βρισκόταν σε διπλανό στούντιο για τις ανάγκες του «J2US».

Οι κοινές διακοπές το καλοκαίρι

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στα μέσα του Αυγούστου ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έκαναν κοινές διακοπές στην Βόρεια Εύβοια, στην περιοχή Μεσοχώρια. Οι δύο τους είχαν ένα μικρό βαρκάκι και πήγαιναν για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής, μακριά από πολυσύχναστες παραλίες.

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο, καθώς είχαν να διαχειριστούν πολλά όσο αφορά την ζωή που είχαν πριν γνωριστούν. Πλέον ο ηθοποιός έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους γίνονται εκεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR