counter

“Δεν κρατήσαμε τίποτα μυστικό, απλά δεν προκαλέσαμε”

“Δεν κρατήσαμε τίποτα μυστικό, απλά δεν προκαλέσαμε”
“Δεν κρατήσαμε τίποτα μυστικό, απλά δεν προκαλέσαμε”

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Νικηφόρος Χαραγκιώνης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης παντρεύτηκαν στις 30 Ιουνίου, μετά από αναβολή ενός έτους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Γιατί ο γάμος ήταν κλειστός

Η ηθοποιός για την επιλογή τους να κάνουν έναν πολύ κλειστό γάμο δήλωσε: “Ήθελα να είναι μια δική μας στιγμή με την οικογένειά μας και ελάχιστους φίλους. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε τόσο κλειστός και θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους δημοσιογράφους, που τελικά είναι τόσο καλοί και διακριτικοί”. Και τόνισε στη συνέχεια: “Το υπέροχο ήταν ότι εμείς δεν κρατήσαμε τίποτα μυστικό. Απλώς δεν προκαλέσαμε, το κάναμε σε μια εκκλησία κεντρικότατη, πιο κεντρική δεν γινόταν, και κάναμε τον γάμο μας ακριβώς όπως τον είχαμε στο μυαλό μας”.

Το άγχος της γαμήλιας τελετής

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδέχτηκε ότι είχε αρκετό άγχος: “Είχα πολύ άγχος και νομίζω αυτή ήταν η στεναχώρια μου. Πραγματικά στο μυστήριο και την ώρα που πήγαινα στην εκκλησία δεν κατάλαβα τίποτα. Μετά όμως κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο πάρτι και περάσαμε υπέροχα. Τη στιγμή, όμως, εκείνη δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε πως πέρασε ούτε πώς έγινε!”. Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε πως το ταξίδι του μέλιτος είχε προορισμό τη Σκοτία επειδή: “Δεν είμαστε πολύ του καλοκαιριού και της θάλασσας, έτσι μια φορά τον χρόνο επιλέγουμε να φεύγουμε μακριά. Ήταν πολύ όμορφα”.

Πόσο κοντά είναι ένα παιδί;

Σχετικά με το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν φάνηκε ιδιαίτερα θετική, χωρίς βέβαια να το αποκλείει εντελώς από τα σχέδιά της: “Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχω σκεφτεί ότι θέλω να γίνω μαμά. Αν έρθει, θα έρθει με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, αλλά δεν είναι κάτι που το βάζω στα σχέδιά μου. Δεν λέω τώρα παντρεύτηκα και τώρα θα ήθελα να βάλω μπροστά να κάνω ένα παιδάκι”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR