counter

Δεν φαντάζεστε που είναι και τι κάνει σήμερα ο "Τζίμης" από την "Πολυκατοικία" οχτώ χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δεν φαντάζεστε που είναι και τι κάνει σήμερα ο "Τζίμης" από την "Πολυκατοικία" οχτώ χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Δεν φαντάζεστε που είναι και τι κάνει σήμερα ο "Τζίμης" από την "Πολυκατοικία" οχτώ χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Τον Αλέξανδρο Γιάννου τον γνωρίσαμε ως «Τζίμη», το νεαρό ιδιοκτήτης του video club που στη σειρά «Η πολυκατοικία» που προβλήθηκε στο Mega τις σεζόν 2008-2011! Ο ίδιος σήμερα είναι 35 ετών και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Όπως γράφει η Espresso και η Δήμητρα Δάρδα, ο ηθοποιός μετακόμισε πριν από οκτώ χρόνια στο Παρίσι, όπου ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο. 

Δεν έφυγε λόγω της κρίσης, απλώς συνέπεσε η εποχή. O Αλέξανδρος Γιάννου είναι άλλωστε μισός Έλληνας και μισός Γάλλος και αυτό το ταξίδι το ανέβαλλε συνεχώς. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η λαχτάρα του να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του στην πόλη του φωτός που το αποφάσισε όταν ακόμη έπαιζε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega.

«Ήταν μια ανάγκη δική μου να δω και να ανακαλύψω καινούργια πράγματα σε σχέση με το θέατρο, συν το ότι έχω γεννηθεί στο Παρίσι -η μητέρα μου είναι Γαλλίδα- και δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να ζήσω ουσιαστικά σ’ αυτήν την πόλη. Ήταν κάτι που το ήθελα χρόνια και ίσως κάτι το οποίο είχα ορκιστεί πως θα έκανα. Αν θες, ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, να τα παρατήσω όλα και να σηκωθώ να φύγω, για λίγο, για πολύ, για πάντα... Ποιος ξέρει;» είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

H αλλαγή χώρας και τρόπου ζωής δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Γιάννου έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και δημιούργησε μια θεατρική ομάδα, στην οποία συνεργάζεται με την Ελένη Αποστολοπούλου. Το πρώτο έργο που ανέβασαν και απέσπασε καλές κριτικές ήταν η «Γκόλφω» με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Χωραφά, την κόρη του διάσημου πρωταγωνιστή Γιώργου Χωραφά. Ακολούθησε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία, το μιούζικαλ «Le bal des abeilles» («Ο χορός των μελισσών«) στο «Θέατρο 12», όπου, εκτός από τον ρόλο του, ο Αλέξανδρος Γιάννου έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε.

Η φετινή συμμετοχή του στη γαλλική ταινία «La trajectoire du homard» του σκηνοθέτη Lionel Nakache έμελλε να του χαρίσει μοναδικές στιγμές στην καριέρα του, αφού το έργο έλαβε βραβείο στο Φεστιβάλ Champs Elysées.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Αλέξανδρος Γιάννου στο Instagram από τη νέα του ζωή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR