counter

Demy: Πως της αρέσει να ντύνεται και ποιο είναι το μεγάλο της πάθος

Demy: Πως της αρέσει να ντύνεται και ποιο είναι το μεγάλο της πάθος
Demy: Πως της αρέσει να ντύνεται και ποιο είναι το μεγάλο της πάθος

Η Demy επιΜΕΝΕΙ στην αγάπη!

Αναμφισβήτητα η Demy είναι το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας με εξαιρετικό ταλέντο και ευγένεια. Το fan club της συνεχώς αυξάνεται και η Demy ήρθε για να μείνει. Τι λέει όμως η Demy για την μουσική, την επιτυχία, το βάρος της επιτυχίας, την μόδα και το αύριο; Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Instyle η Demy δηλώνει:

Η Demy και η μουσική:

"Περνάω διάφορες φάσεις όσον αφορά στην μουσική που ακούω. Ένα διάστημα ακούω μόνο soul ή μόνο rock 'n roll και αναζητώ καλλιτέχνες και τραγούδια συγκεκριμένου είδους και άλλες "κολλάω" με δίσκους".

Η Επιτυχία:

"Επιτυχία είναι να κάνεις το πάθος σου επάγγελμα, να το κάνεις όπως ακριβώς θέλεις και όπως σε εκφράζει, να είσαι ο εαυτός σου και ο κόσμος να σε αγκαλιάζει και να σε αγαπά για αυτό".

Το βάρος της ευθύνης της επιτυχίας:

"Κρίνω την επιτυχία ενός τραγουδιού από την ανταπόκριση του στο κοινό. Οπότε αν ένα τραγούδι αγαπηθεί πολύ, για μένα είναι πρόκληση το επόμενο να αγαπηθεί το ίδιο ή και περισσότερο. Όσο για την ευθύνη του ότι είμαι "πρότυπο" ελπίζω να είμαι καλό "πρότυπο" γιατί το να είσαι "πρότυπο" φέρει μεγάλη ευθύνη,  αλλά προσωπικά δεν το βλέπω έτσι, καθώς απλά είμαι ο εαυτός μου και δεν προσποιούμαι κάτι που δεν είμαι και αυτό είναι κάτι που δεν θα κάνω ποτέ".


Φλερτάροντας με την μόδα:

"Συχνά προσπαθώ να συνδυάσω το rock με το girlie στιλ. Πιστεύω ότι το στιλ ενός καλλιτέχνη στην σκηνή, δεν πρέπει πάντα να είναι υπερβολικό ή εξεζητημένο"

Το αύριο:

"Στοχεύω σε συνεργασίες και δισκογραφίες χωρίς να αποκλείω μελλοντικά κάτι από την επαγγελματική μου αντζέτα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR