counter

«Μου έχουν έρθει όλα κουτί»

«Μου έχουν έρθει όλα κουτί»
«Μου έχουν έρθει όλα κουτί»

Demy

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Η Demy καλεσμένη στο «Μίλα», το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2012, συζήτησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για τα Mad Video Music Awards στα οποία «σάρωσε», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φοιτητική της ζωή.

«Εννοείται πως τα έβλεπα! Δεν είχα πάει ποτέ, αλλά τα έβλεπα από την τηλεόραση. Περισσότερο έβλεπα τη σκηνή, τα performances και όλα αυτά.  Με συγκίνηση κιόλας κάποια» ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε φανταστεί τον εαυτό της στη σκηνή των βραβείων στο παρελθόν: «Πολλές φορές! Απλώς ήταν φαντασία, δεν είχα σκεφτεί πως θα γίνει».

Ποια είναι τα live acts που ξεχώρισε η ίδια από τις προηγούμενες διοργανώσεις; «Τα έχω παρακολουθήσει όλα και δυσκολεύομαι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά του Σάκη Ρουβά που ήταν με την κιθάρα. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί μου αρέσει και αυτό το στιλ. Και τα χορευτικά είναι εντυπωσιακά, αλλά το πιο ήρεμο πάνω στη σκηνή, κιθάρα ή πιάνο, είναι φανταστικά για μένα» ανέφερε η Demy.

Ήταν αγχωμένη, όμως, τη βραδιά των βραβείων και γιατί; Η ίδια ξεκαθάρισε: «Όχι, η αλήθεια είναι! Ήταν 6 υποψηφιότητες… Περίμενα ότι η “ζωγραφιά” θα πάρει κάτι, όπως και πήρε 2, μαζί με τον Μηδενιστή δηλαδή πήραμε 2 βραβεία, αλλά μέχρι εκεί. Και επειδή η “ζωγραφιά” πήγε καλά τον χρόνο που πέρασε πίστευα ότι ΟΚ θα βραβευτούμε για αυτό. Ένα βραβείο; Αυτό… Τα τρία ήταν φανταστικά! […] Γενικότερα υπήρχε πολλή πίεση, πολύ τρέξιμο εκείνη την μέρα. Είχα άγχος για τα βραβεία περισσότερο. Είχα ένα άγχος πως θα φύγω με μηδέν από τα έξι. Όχι πως θα ήταν αποτυχία, γιατί και μόνο οι υποψηφιότητες είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και ειδικά σε τόσο μικρό διάστημα που είμαι στον χώρο. Θα ήταν αχαριστία να πω το αντίθετο!».

Όσο για τις υποχρεώσεις της στη Νομική Αθήνας, η Demy δήλωσε: «Δεν τα παράτησα. Είμαι τυχερή φέτος γιατί η εξεταστική έχει πάει αρκετά αργά φέτος, δηλαδή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο προηγούμενος καιρός που ήταν πολύ πιεσμένος για μένα τελειώνει τώρα, κάνω μια παύση, διαβάζω, τελειώνει και η εξεταστική και μετά αρχίζω και τις συναυλίες και την περιοδεία στην Ελλάδα. Μου έχουν έρθει όλα κουτί! Πιστεύω ότι μέχρι 15 Αυγούστου θα είναι φουλ το πρόγραμμα, αλλά μετά πιστεύω ότι θα είμαι σε μια ξαπλώστρα και ένα κρεβάτι και δεν θα σηκώνομαι. Θα είναι πολλή η κούραση, αλλά τουλάχιστον κάνω αυτό που θέλω».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR