counter

Demi Moore: Τραγικό! Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού της

Demi Moore: Τραγικό! Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού της
Demi Moore: Τραγικό! Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού της

Απο την Χριστίνα Μόνη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Demi Moore μετά από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο σπίτι της.

Στην πισίνα του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται στο Beverly Hills βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας. Το party που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου από την βοηθό της Demi Moore μετετράπη σε αδιανόητη τραγωδία. Η ηθοποιός δεν βρισκόταν στο σπίτι της,καθώς λίγες ημέρες πριν εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles ,  μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόταν στο εξωτερικό, παρόλα αυτά το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως ο 21χρονος  Edenilson Steven Valle γλίστρησε γύρω στις 5:30 το πρωί μέσα στην πισίνα και δεν γνώριζε κολύμπι. Δυστυχώς κανένας δεν τον αντιλήφθηκε και ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του. Ευτυχώς για την ηθοποιό όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα κανένα από τα μέλη της οικογένειας της δεν βρισκόταν στο σπίτι τους, στο Beverly Hills. Η αστυνομία κατέφθασε πολύ γρήγορα στο σπίτι της Demi Moore και λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε το τραγικό γεγονός. Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν πέντε άτομα, ανάμεσα τους και ο βοηθός της ηθοποιού. Η αστυνομία προχωράει σε έρευνες και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η  χολιγουντιανή ηθοποιός Demi Moore, όπως ήταν λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης και αναστάτωσης μην μπορώντας να καταλάβει πως συνέβη η ανείπωτη τραγωδία στην οικία της.   


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR