counter

Δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καραβάτου!

Δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καραβάτου!
Δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καραβάτου!

Κατερίνα Καραβάτου

Με αρκετή δόση χιούμορ η Κατερίνα Καραβάτου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της εκπομπής της που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε".

Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε μια κοντοκουρεμένη περούκα σε ξανθιές αποχρώσεις που θυμίζει λίγο από Αλίκη Βουγιουκλάκη στην κλασσική ελληνική ταινία "Η αρχόντισσα και ο αλήτης". Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με τους διαδυκτιακούς της φίλους και σχολίασε: "Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Απλώς η μαμά παντρεύτηκε το θείο μου κι αυτό μου έχει γεννήσει κάποιες απορίες.... Backstage trailer Epsilon TV! ". Στη δεύτερη φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα: "Να μαστε!!!! Δε θα μας δείτε ακριβώς έτσι στην εκπομπή, αλλά θα μας δείτε κάπως έτσι στο τρέιλερ!!!! Σας περιμένουμε στο Έψιλον TV πάρα πολύ σύντομα!!!!!! Πολλά φιλιά κι αγάπη σ'όλους σας (σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα)."

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε πυρετό προετοιμασιών για το τρίωρο πρωινό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Κατερίνα Καραβάτου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR