counter

Δείτε πώς θα είναι στα 25 της, η κόρη της Kim Κardashian!

Δείτε πώς θα είναι στα 25 της, η κόρη της Kim Κardashian!
Δείτε πώς θα είναι στα 25 της, η κόρη της Kim Κardashian!

Αν και η Κim Kardashian και ο σύντροφος και μέλλων σύζυγός της Κanye West μετά την γέννηση της κόρης τους είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους προς την δημοσίευση φωτογραφιών της, εντέλει το αίτημά τους λόγω της δημοφιλίας τους δεν κατάφερε να γίνει σεβαστό. Paparazzi έχουν απαθανατίσει επανειλημμένως οικογενειακές στιγμές τους, ενώ και η ίδια η Κim Kardashian αναρτά πια φωτογραφίες της 4χρονης κόρης της Νοrth West στους λογαριασμούς της στα social media.

H μικρή Νorth West καρπός του έρωτα της Κim και του Κanye, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία της που αναρτήθηκε από την μητέρα της στον λογαριασμό της στο Instagram, έχει κληρονομήσει την εξωτική γοητεία και των δύο γονιών της, όμως κανείς ακόμα δεν μπορεί να ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί το DNA των κυττάρων της και ποια μελλοντική μορφή της επιφυλάσσει.

Οι γραφίστες της Vouchercodespro.co.uk δημιούργησαν με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών το πορτραίτο της Νοrth σε ηλικία 25 ετών συνδυάζοντας τις φωτογραφίες της 33χρονης μητέρας της Kim και του 36χρονου πατέρα της Kanye. Η φωτογραφία δείχνει ότι η μικρή έχει κληρονομήσει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της αν και το αισθητικό αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ασφάλεια αν θα έχει επαφή με την μελλοντική πραγματικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR