counter

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην βραδιά τιμής για την Μελίνα στο Ηρώδειο

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην βραδιά τιμής για την Μελίνα στο Ηρώδειο
Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην βραδιά τιμής για την Μελίνα στο Ηρώδειο

Πλήθος επωνύμων κατέκλυσε το Ηρώδειο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για παρακολουθήσει την παράσταση - αφιέρωμα στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη «Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα» με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους ηθοποιούς Γιάννη Στάνκογλου και Μαρία Ναυπλιώτου. Μια παράσταση με αναφορά στους σπουδαιότερους σταθμούς της ζωής της, τα τραγούδια, τους θεατρικούς και κινηματογραφικούς ρόλους, στιγμιότυπα από τη μαχητική δράση και τους αγώνες της.

Την μουσική ενότητα του αφιερώματος επιμελήθηκε ο συνθέτης και στενός συνεργάτης της Μελίνας, Σταύρος Ξαρχάκος, τα σκηνικά και τα κοστούμια έφεραν την υπογραφή του Γιάννη Μετζικώφ ενώ η σκηνοθεσία και τη χορογραφία της παράστασης η Σοφία Σπυράτου. Τα τραγούδια της αείμνηστης Μελίνας ερμήνευσαν η Έλλη Πασπαλά και η Ηρώ Σαΐα.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Σία Κοσιώνη, η Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Λιάνης, η Εύα Νάθενα, η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Διδασκάλου,ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο Νίκος Γαλανός κ.α.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR