counter

Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα της γλυκιάς μανούλας. Τι λέει η ίδια! (Φωτογραφίες)

Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα της γλυκιάς μανούλας. Τι λέει η ίδια! (Φωτογραφίες)
Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα της γλυκιάς μανούλας. Τι λέει η ίδια! (Φωτογραφίες)

 Καλομοίρα_δίδυμα

Τα δίδυμα της Καλομοίρας έγιναν 35 ημερών! Η γλυκιά μανούλα τρισευτυχισμένη, κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τα πολύ όμορφα αγοράκια της, το Δημήτρη και το Νίκο και ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφία, στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο.  Μαζί με την γλυκιά φωτογραφία, η τραγουδίστρια ανέρτησε και το παρακάτω κείμενο:

"Ξέρω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σας έγραψα τελευταία φορά. Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις θερμές ευχές σας για τα δίδυμα αγοράκια μου. Ο Γιώργος και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Θα ξέρετε ότι τα νερά μου έσπασαν έξι εβδομάδες πιο νωρίς και τα βλαστάρια μου ήρθαν νωρίτερα από ότι τα περιμέναμε. Δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω  το ταξίδι αυτό. Ο Δημήτρης έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, ενώ ο Νίκος και τρεισήμισι! Είμαι χαρούμενη που σας λέω ότι και τα δύο είναι πλέον στο σπίτι και είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ που χαρήκατε αυτή την ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μας. Αγάπη – Ειρήνη – Ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας".

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζαν περίπου 1 κιλό και 800 γραμμάρια το καθένα.

Πρώτος ήρθε στον κόσμο ο Δημήτρης στην 1.46 τα ξημερώματα και δώδεκα λεπτά αργότερα στην 1.58 ο Νίκος. Οι ευτυχισμένοι γονείς Καλομοίρα και Γιώργος Μπούσαλης, δεν χορταίνουν να φροντίζουν τα διδυμάκια τους, αλλά δεν χορταίνουν και τις αγκαλιές! Να τους ζήσουν! 


ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ - ΔΙΔΥΜΑ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR